Je hebt gekozen voor het TEENS lidmaatschap (13 t/m 18 jaar)

We zijn er bijna, het enige wat je nu nog hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Als je alles hebt ingevuld, klik je op de knop 'Voltooien'.

Met het invullen van dit formulier geef je toestemming tot het automatisch incasseren van de maandelijkse bijdrage, de algemene voorwaarden en het privacy statement. De pas die je hebt aangevraagd, krijg je van ons. Cadeautje :) We brengen de € 5,- die dit eigenlijk kost, dus niet in rekening.

Je Sport en Cultuurkaart Amstelveen met lidmaatschap word binnen vijf werkdagen naar je opgestuurd en is dan ready om alles eruit te halen wat er in zit!

Vul hieronder je inschrijving in voor het TEENS lidmaatschap

De volgende gegevens invullen (Gegevens van de TEEN). Dit voor het kunnen verwerken van je inschrijving en versturen van je eigen Sport & Cultuurkaart Amstelveen.
E-mailadres:* Geslacht:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:*
Achternaam:*
Geboortedatum:*
Straat:*
Huisnummer:*
Huisnr toevoeging:
Postcode:*
Woonplaats:*
Onderwijsinstelling:*

De volgende gegevens invullen s.v.p. voor het maandelijks incasseren van het lidmaatschap:
Naam rekeninghouder:*
IBAN Nummer:*
E-mail adres rekeninghouder:*
Aanmeld datum:*
Ik ga akkoord met deze voorwaarden en plaats een bestelling met betalingsverplichting.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven