Zijn jouw kids dol op paarden? En hebben ze altijd al paardrijlessen willen volgen? Goed nieuws! Bij Manege Funny Horse mogen de kids (vanaf 6 jaar) met hun Sport & Cultuur Amstelveen-lidmaatschap meedoen met de paardrijlessen. Inschrijven kan tot en met maandag 20 februari 2017 via deze pagina.

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen betalen de kids een eigen bijdrage van slecht € 4,- per les. Wanneer jouw kids aan 4 lessen hebben meegedaan, is het mogelijk in te stromen bij de reguliere lessen.

Sport & Cultuur Amstelveen zal, samen met Funny Horse, na de inschrijfperiode de kids indelen in de juiste groepen. Om een kleine indruk te geven wanneer de lessen zijn, vind je hieronder het lesrooster.

Maandag 16:00-16.30
Dinsdag 15:45-16:15
Vrijdag 14:00-14:30 / 14:30-15:00
Zaterdag 15:00-15.30

Belangrijk! Om de lessen goed te laten verlopen vraagt Funny Horse de ouders op de volgende punten te letten:

  • De kids moeten 15 minuten voor de les aanwezig zijn.
  • Mogelijk word je als ouder gevraagd om je kind te begeleiden tijdens het paardrijden.
  • Vanwege de veiligheid is het verplicht om zowel laarzen als een strakke broek aan te hebben.
  • Een ‘veiligheidscap’ is verplicht, deze is te leen bij de manege.
  • En vergeet de Sport & Cultuur Amstelveen van de kids niet! (Uiteraard met lidmaatschap).

Adres Funny Horse
Oosteinderweg 555b
1432 BL Aalsmeer
T. 06 53 53 53 14

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven