Kangoeroe klup weer terug bij de Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Aanstaande zaterdag is er eindelijk weer Kangoeroe klup. We hopen dat de kangoeroes zin om hebben om weer lekker te komen sporten! De Kangoeroe Klup is van 11 – 12 uur (verzamelen om 10.50 uur) op hun veld op sportpark ‘t Loopveld, Aanloop 1, Amstelveen (achter de Van Boshuizenstraat).

1. Alle kangoeroes moeten zich vooraf met een mailtje of berichtje bij Rosanne aanmelden ([email protected] of 06-36089567). Hierdoor kunnen we garanderen dat we niet met te veel mensen op het veld zijn.
2. Deze eerste Kangoeroe Klup starten we met de kangoeroes van 3,5 jaar tot en met 6 jaar. We hebben gekozen voor deze leeftijdsgrens omdat ouders niet mee het veld op mogen. Uiteraard zullen wij ons best doen om de kinderen met een leuk beginspel te enthousiasmeren om alleen het veld op te komen en zullen we ook tijdens de training in de gaten houden of deze vorm voor alle kinderen goed werkt. Is jouw kind jonger dan 3,5 jaar en verwacht je dat hij/zij ook op deze manier kan meedoen? Overleg dan met Rosanne of hij/zij ook kan aansluiten.
3. Voor de kangoeroes t/m 5 jaar mag er 1 ouder/verzorger mee het sportterrein op. Deze ouders/verzorgers mogen op het terras toekijken en houden 1,5 meter afstand van elkaar. Ouders mogen in principe niet op het veld.
4. Kangoeroes vanaf 6 jaar worden door hun ouder/verzorger gebracht tot aan het fietsenrek. Daar wordt hij/zij opgehaald door de kangoeroe trainers.
5. Laat je kind voor vertrek nog naar het toilet gaan en zijn handen wassen. Het toilet is alleen open voor hoge nood (1 kind tegelijk in het toilet).
6. We delen dit keer geen drinken en eten uit. Neem dus zelf een flesje water mee voor je kind.
7. De trainers houden 1,5 meter afstand tot de kangoeroes en tot elkaar. Dus trekken aan de staart van kangoeroe Piet is er even niet bij. Het is fijn als je jouw kind alvast kunt voorbereiden op deze regel, maar dit zullen de meesten al kennen van school.

Vergeet niet ook het volledige protocol te lezen als je naar de Kangoeroe Klup komt:
https://mcusercontent.com/9003205b667ec1e13ffcb58c9/files/fae91193-8776-4244-a52d-0cf2e9aee463/Corona_protocol_ON_jeugd.pdf

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven