JE HEBT GEKOZEN VOOR KIDS

Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, hebben we de lidmaatschapsvorm KIDS ZORGELOOS. Let op! omdat je nog geen pas hebt, moeten we helaas wel eenmalig €5,- in rekening brengen. Dit zijn de kosten van het maken van een persoonlijke pas, waarmee je straks alle activiteiten kunt bezoeken. Hieronder lees je in het kort wat het verschil is binnen onze lidmaatschappen is, zodat jij weet welke vorm het beste bij jouw kinderen past.

KIDS ZORGELOOS
Heb je interesse in SCA, maar je hebt geen zin om elke maand te verlengen? Geen probleem! Kies voor KIDS ZORGELOOS. Geen omkijken meer naar het financiële stukje en je kind kan bij alle aangesloten partners meedoen wanneer die maar wil! KIDS ZORGELOOS is maandelijks opzegbaar.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven