JE HEBT GEKOZEN VOOR TEENS

Voor tieners in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar, hebben we de lidmaatschapsvorm, TEENS PREMIUM.  Let op! Omdat je nog geen pas hebt, moeten we helaas wel eenmalig €5,- in tekening brengen. Dit zijn de kosten van het maken van een persoonlijke pas, waarmee je straks alle acitiviteiten kunt bezoeken. 

TEENS PREMIUM
Wil je liever dat het financiële stukje vanzelf gaat, kies dan voor SCA TEENS PREMIUM. Je lidmaatschap loop dan automatisch door en jij hebt er geen omkijken meer naar. Je kunt je dan focussen op wat echt leuk is!


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven