Waarschijnlijk ken je het wel…’Kom in de Kas!’ Het jaarlijkse evenement om lekker rond te kijken bij verschillende kwekerijen. Dit jaar vindt ‘Kom in de Kas’ plaats op zaterdag 1 en zondag 2 april, van 10:00 tot 16:00 uur. Tijdens ‘Kom in de Kas’ is het tuinbouwgebied aan de Meerlandenweg in Amstelveen te bezoeken.

Behalve rondleidingen bij de bedrijven en ontdekken hoe alles groeit en bloeit, worden er ook andere interessante activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, plantjes oppotten, gratis poffertjes eten en zich laten schminken. Voor de ouders is er ook wat leuks.. Koffie met Appeltaart!

Ook is er voor de kinderen een speurtocht. Meedoen aan de speurtocht kan door thuis alvast de KomInDeKas app te downloaden.

De toegang voor ‘Kom in de Kas’ is geheel gratis. Wil je met de auto? Parkeer dan bij de bloemenveiling, vanaf daar is het mogelijk om met gratis vervoer naar het mooie gebied gebracht te worden.

Kom in de kas

5 Sporten die je lekker thuis kan doen

1. TOUWTJE SPRINGEN Touwtje springen is super goed voor je! Je verbrandt namelijk 0,14 kcal per kilo, per minuut. Naast…
LEES MEER

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie?

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie? De zomervakantie komt er bijna aan! Gelukkig heb jij dan minder verplichtingen.…
LEES MEER


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven