Waarschijnlijk ken je het wel…’Kom in de Kas!’ Het jaarlijkse evenement om lekker rond te kijken bij verschillende kwekerijen. Dit jaar vindt ‘Kom in de Kas’ plaats op zaterdag 1 en zondag 2 april, van 10:00 tot 16:00 uur. Tijdens ‘Kom in de Kas’ is het tuinbouwgebied aan de Meerlandenweg in Amstelveen te bezoeken.

Behalve rondleidingen bij de bedrijven en ontdekken hoe alles groeit en bloeit, worden er ook andere interessante activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, plantjes oppotten, gratis poffertjes eten en zich laten schminken. Voor de ouders is er ook wat leuks.. Koffie met Appeltaart!

Ook is er voor de kinderen een speurtocht. Meedoen aan de speurtocht kan door thuis alvast de KomInDeKas app te downloaden.

De toegang voor ‘Kom in de Kas’ is geheel gratis. Wil je met de auto? Parkeer dan bij de bloemenveiling, vanaf daar is het mogelijk om met gratis vervoer naar het mooie gebied gebracht te worden.

Kom in de kas

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven