service=1002 template=2 cached=1:20

KV Oranje Nassau

De korfbalvereniging Oranje-Nassau werd in 1919 opgericht. Sinds 1975 speelt Oranje-Nassau op zaterdag de thuiswedstrijden op Sportpark ’t Loopveld aan de Kalfjeslaan waar ze een eigen clubhuis en kunstgrasveld tot hun beschikking hebben. De vereniging bestaat uit zo’n 160 leden. Deze zijn onderverdeeld in senioren, jeugdleden, recreanten en niet-spelende leden. Misschien vanwege het feit dat ons veld en clubhuis zo vlak bij Uilenstede en de VU liggen, zijn we een vereniging die in de loop der jaren heel wat studenten als lid heeft mogen inschrijven.

Korfballes

Voor de kinderen van 5 t/m 11 jaar is er iedere woensdag een korfballes van 17:30 tot 18:30 uur. De korfballes vindt plaats in Sportpark ’t Loopveld.

Kangaroe Klub

Korfbalvereniging Oranje Nassau organiseert sport en spel ochtenden voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Deze worden georganiseerd in Sporthal de Pijp. De sport en spel activiteit is helemaal gratis! De sport en spel ochtend is op de volgende datum:

De volgende Kangoeroe Klup van het seizoen is nog niet bekend, maar volgt snel. 

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen zijn de korfballessen gratis. Inschrijven is niet nodig. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. 

KV Oranje Nassau

Openingstijden

Adres
Sportpark ’t Loopveld
Aanloop 1
1183 SZ Amstelveen

Sporthal De Pijp
Lizzy Ansinghstraat 88
1072 RD Amsterdam

Sporthallen Zuid
Burgerweeshuispad 54
1076 EP Amsterdam

Telefoonnummer
020 647 2142

Email
jeugd@oranjenassau.net

Website
KV Oranje Nassau Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven