service=1368 template=2 cached=1:600

Multisport

Let op: Speciale voorwaarden

De Beweegbox mag helaas nog niet gebruikt worden. Dus gaan de Multisport-lessen plaatsvinden op het buitenterrein van de Meerkamp.

De docent haalt de kinderen maandag om 16.00 uur op bij de parkeerplaats achter de Beweegbox. Alle kinderen kunnen dus meedoen vanaf 16.00 uur en om 17.00 uur brengt de docent de kinderen weer terug naar de aangegeven locatie. Aanmelden vooraf is verplicht en kan via [email protected].

Ophaal locatie: 

Jullie vinden alle maatregelen voor het meedoen aan onze activiteiten (waaronder dus ook Multisport) onderaan dit bericht:

https://bewegen.amstelveensport.nl/de-beweegbus-gaat-weer-de-wijken-in/

Multisport is een sport- en beweegprogramma voor 5-10 jarigen. Kinderen ervaren wat het is om met plezier te bewegen. Spelenderwijs doen zij de eerste ervaringen op in sporten onder begeleiding van een ervaren sporttrainer. Iedere week en het hele jaar door op dezelfde locatie en op een vast moment, zonder lange zomer- of winterstop. De trainingen vinden plaats in groepjes van maximaal 12 kinderen. Zo kan de trainer ieder kind voldoende aandacht geven en het voor iedereen uitdagend én leuk maken!

MET JE SPORT EN CULTUURKAART AMSTELVEEN

Met een KIDS Lidmaatschap is Multisport gratis.

Voorwaarden:
Je blijft tot het eind van het seizoen lid van de Sport en Cultuurkaart Amstelveen en gaat hiermee akkoord bij inschrijving voor de activiteit (seizoen tot en met juli).

Multisport

Openingstijden

Adres
De Beweegbox:
Sportlaan 29
1185 TB Amstelveen

Telefoonnummer
088 858 51 04

Email
[email protected]

Website
Multisport Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven