Nieuw ontwerp Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Afgelopen periode zijn we bezig geweest met het ontwerpen van een nieuwe Sport & Cultuurkaart Amstelveen. Het huidige ontwerp komt helemaal uit 2016 en dus is het tijd om weer een mooie, frisse pas te krijgen. Nu heeft iedereen hetzelfde ontwerp. Straks krijgen KIDS en TEENS verschillende passen.

Wat kan jij de komende periode verwachten?

Heb je al een Sport & Cultuurkaart?
2e week maart zal jij samen met alle andere leden een nieuwe Sport & Cultuurkaart thuisgestuurd krijgen. Heb je een KIDS lidmaatschap krijg je de onderstaande groene KIDS pas, heb je een TEENS lidmaatschap dan krijg je de paarse TEENS pas.
LET OP: De oude passen zijn per 1 april niet meer geldig, aanbieders zullen je met een oude pas vanaf dit moment niet toelaten.

Heb je of ga je je binnenkort aanmelden als Lid?
Nieuwe leden zullen de nieuwe Sport & Cultuurkaart al ontvangen voor het bijbehorende lidmaatschap.

Hoe zien de nieuwe Sport & Cultuurkaarten er uit?

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven