ABONNEMENT OPZEGGEN OF VERLENGEN
WIL JE ECHT WEG?
WIL JE BLIJVEN?
Natuurlijk vinden we het jammer dat je je abonnement wilt opzeggen. Heb je al gekeken naar de voordelen van klant blijven?

Weet je zeker dat je wilt opzeggen... klik dan hier.

Opzeggen kan per de eerste van de volgende maand. Goed om te weten: in verband met privacy verstrekken Sport & Cultuurmedewerkers alleen informatie over een abonnement aan de abonnementhouder.
Natuurlijk vinden we het jammer dat je je abonnement wilt opzeggen.
Heb je al gekeken naar de voordelen van klant blijven?

  • Behoud je eigen kaartnummer
  • Betaal geen administratiekosten
  • Sport vrijwel onbeperkt bij meer dan 20 aanbieders onbeperkt
    in de buurt
  • Onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp
  • Krijg korting op de mooiste concerten

Kom... weg van deze pagina, en zie welke leuke activiteiten er voor KIDS en TEENS allemaal te doen zijn in Amstelveen en Aalsmeer.


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven