ABONNEMENT OPZEGGEN OF VERLENGEN
WIL JE ECHT WEG?
WIL JE BLIJVEN?

Natuurlijk vinden we het jammer dat je je abonnement wilt opzeggen. Heb je al gekeken naar de voordelen van klant blijven?

Weet je zeker dat je wilt opzeggen... klik dan hier.

Opzeggen kan per de eerste van de volgende maand. Goed om te weten: in verband met privacy verstrekken Sport & Cultuurmedewerkers alleen informatie over een abonnement aan de abonnementhouder.

Natuurlijk vinden we het jammer dat je je abonnement wilt opzeggen.
Heb je al gekeken naar de voordelen van klant blijven?

  • Behoud je eigen kaartnummer
  • Betaal geen administratiekosten
  • Sport vrijwel onbeperkt bij meer dan 20 aanbieders onbeperkt
    in de buurt
  • Onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp
  • Krijg korting op de mooiste concerten

Kom... weg van deze pagina, en zie welke leuke activiteiten er voor KIDS en TEENS allemaal te doen zijn in Amstelveen en Aalsmeer.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven