service=109 template=2 cached=1:600

P60

DJ’s en Producers zijn de nieuwe popsterren. Binnenkort start de eerste reeks Producer- en DJ workshops van P60 in samenwerking met Master Productions.

We geven sinds 2008 al DJ workshops bij P60, de DJ’s leren wij bestaande muzieknummers aan elkaar te mixen. Maar de laatste jaren moet je als DJ ook je eigen muziek kunnen maken, oftewel produceren. Dit gaan we de deelnemers van de producerworkshops leren in een reeks van 5 lessen van anderhalf uur. Ze leren zelf, als moderne Mozarts, hoe moderne muziek op de computer wordt gemaakt met behulp van software. Hoe zit de muziek in elkaar en hoe produceer je nu een eigen nummer of een eigen remix.

De producerworkshops worden vanaf 10 jarige leeftijd aangeboden, maar zijn ook zeker interessant voor jongeren en volwassenen, net als de DJ workshops. Het grote voordeel is dat onze leerlingen direct met muziek kunnen werken die zij kennen en ook leuk vinden. Ze hoeven dus geen moeilijke akkoorden te leren spelen of noten te kunnen lezen.

Aan het einde van de reeks hebben de deelnemers een eigen remix gemaakt die ze legaal kunnen downloaden. Degene die echt de DJ/Producerswereld wil gaan veroveren kan dus na de DJ Workshops gelijk aansluiten bij de producerworkshops die binnenkort van start zal gaan voor beginners en gevorderden.

Drum workshop

Wel eens gedacht hoe je eruit zou zien achter een drumstel? In je hoofd heb je misschien wel eens de plek ingenomen van de drummer van je favoriete band, maar veel verder is het niet gekomen. Nu heb je de kans om op een leuke manier kennis te maken met drummen onder leiding van een enthousiaste leraar!

In 4 lessen van anderhalf uur leer je samen met 5 anderen de beginselen van het drummen. Er zal zo veel mogelijk gespeeld worden, met als doel na de 4 lessen het kunnen spelen van een volledig nummer.

Je krijgt geen stoffige theorieleraar voor je neus. De 24-jarige Lucas Dehé zit in het tweede jaar van het conservatorium, heeft in vele bands gespeeld en wil graag na de succesvolle workshop van vorig jaar opnieuw aan een groep mensen het plezier van drummen overbrengen.

Cursus Youtube

Wat maakt nou een goede “youtuber”? Hoe krijg je 100K plays, waarom heeft de ene youtuber 10 volgers en de andere 10K? Hoe kun je copyright free muziek onder jouw video editen? En welke filters, effecten en plug ins maken jouw video’s en kanaal echt vet? Hoe wordt jij zo groot als StukTV en Enzo Knol De docenten van Master Productions kunnen je dit allemaal leren, zo krijg jij alle informatie en skills om een goede youtuber te kunnen worden!

Tijdens een reeks van vijf lessen geeft Koen Dijkstra van Master Productions les over het filmen, belichten, editen, een concept bedenken of helpen verbeteren voor een kanaal, het aankleden van een kanaal en de DO’s en DON’T’s van het Youtuben.

Sport & Cultuur Amstelveen

Je krijgt met Sport & Cultuur 10% korting op een workshop. Alle cursussen starten bij voldoende inschrijvingen! 

Openingstijden

Adres
Stadsplein 100a
1181 ZM Amstelveen

Telefoonnummer
020 3453445

Email
[email protected]

Website
P60 Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven