service=1347 template=2 cached=1:600

Play to Grow voetbaltraining

Let op: graag inschrijven voor deze activiteit

Over de partner
Play to Grow gaat ervoor zorgen dat jouw kid op een leuke actieve manier de technieken van voetbal onder de knie krijgt. Arnout Maas, een jonge maar zeer ambitieuze trainer met de nodige ervaring in het geven van voetbaltraining, verzorgd de trainingen. De voorgaande 6 seizoenen is hij actief geweest als trainer bij de voetbalclub: Sporting Martinus. Hier heeft hij de selectie van de onderbouw getraind. Naast de trainingen bij de club was hij in het verleden ook actief bij verschillende voetbalscholen rondom Amstelveen.

Veel kinderen hebben op jonge leeftijd de droom om profvoetballer te worden. Play to Grow weet wat er wordt gevraagd om mee te komen met leeftijdsgenoten en kan op deze manier de juiste begeleiding bieden. Centraal staat om plezier te hebben, sociaal contact op te doen en om lekker je ding te kunnen doen. 

Je Sport en Cultuurkaart agenda bij Play to Grow
(Instappen kan op elk moment)
1e training: Vrijdag 20 november
2e training: Vrijdag 27 november
3e training: Vrijdag 4 december
4e training: Vrijdag 11 december
5e training: Vrijdag 19 december

Play to Grow

Openingstijden
Zie de agenda voor het lesaanbod

Adres
Wimbledonpark 2
1185 XN Amstelveen

Telefoonnummer
06 1187 2120

Email
Play2grow@outlook.com

Website
Play to Grow voetbaltraining Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven