Aankomende zondag is het zover, het ‘drijvende’ zwembad in de Amstelveense Poel gaat open. Het zwembad bestaat uit een vijftal (aan elkaar geschakelde) pontons met bar, terras, sanitair en omkleedruimtes.

Zwemmen

Natuurlijk kan je op het terras genieten van een hapje en drankje, maar je kan ook een plons nemen in het buitenzwembad! Het zwemmen onder toezicht doe je al voor maar €5,-

Openingstijden

Het buitenbad is geopend vanaf 1 mei en gaat 11 september 2017 weer dicht (mogelijk langer bij mooi nazomer weer)

Activiteiten

Behalve zwemmen, zijn er nog veel meer activiteiten bij Poel’s Up. Ga naar www.poelsup.nl voor alle sport-en spelactiviteiten.

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven