Ben je een natuurliefhebber en vind je varen erg leuk? Op zondag 9 april gaat om 14:00 uur de eerste rondvaart van 2017 van start.

Je vaart samen met de boswachter aan het roer door de natuur van het Amsterdamse Bos. Een tocht met de fluistervink duurt anderhalf uur en je vaart langs de vol begroeide oevers, de mooie bossen en verborgen weitjes.

De rondvaart begint bij de aanlegsteiger aan het terras van de Amsterdamse manege. Rechts van de manege is een pad naar het terras en de aanlegsteiger. Je kunt gratis parkeren bij de manege.

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar kost een kaartje slechts €6,- en voor volwassenen €10,-. Voor kinderen onder de 4 jaar is de boottocht gratis.

Kaartjes zijn te koop bij De Boswinkel. Zeker weten dat er een kaartje beschikbaar is? Reserveer dan via 020- 545 6100

Dit is geen activiteit van Sport & Cultuur Amstelveen. Een lidmaatschap van SCA is voor deze activiteit dan ook niet nodig.

HOE MAAK JE SLIJM?

Hoe maak je Slijm? Het is een rage op het moment, slijm maken! Facebook en Instagram staan er vol mee.…
LEES MEER

Nieuw ontwerp Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Nieuw ontwerp Sport & Cultuurkaart Amstelveen Afgelopen periode zijn we bezig geweest met het ontwerpen van een nieuwe Sport &…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven