service=117 template=2 cached=1:600

Amstelveen Beauty Center

Amstelveen Beauty Center (ABC) is de grootste beautysalon in omgeving Amstelveen voor man, vrouw, jong en oud.

Het unieke aan onze salon is dat u een compleet aanbod vindt van behandelingen en activiteiten die met beauty, huidverzorging, ontspanning, mentale en fysieke gezondheid, wellness en verwennerij te maken hebben.

Onze specialiteit is diversiteit!

Wij werken uitsluitend met specialisten! We hebben er gewoon heel veel…

Het team bestaat uit haarstylisten, nagelstylisten, masseurs, manicure en pedicure, wenkbrauw en wimper stylisten, schoonheid specialisten, spraytanning, cosmetische medici en visagisten. Allen gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld weerbaarheidstrainingen, huiswerkbegeleiding, gewicht- en voeding consulten, Yoga, dans, kindertherapeut (kick)boksen enz.

Niet veel tijd, wel graag een gezonde leefstijl?

U wilt volop genieten van het leven, niets missen en optimaal gebruik maken van uw mogelijkheden… Tegelijkertijd wilt u verzorgd en gezond door het leven.

Laat u verwennen door onze specialisten en bespaar veel tijd door met een enkel bezoek meerdere behandelingen te ondergaan! Kinderen mee? Geen probleem, dit begrijpen wij als geen ander! Terwijl u zich laat verzorgen, vermaakt uw kind zich in onze kinderhoek.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Op vertoon van Sport & Cultuur (van uw kind) onvangt u 15% korting op een welness behandeling bij Amstelveen Beautycenter.

Deze korting geldt van maandag t/m vrijdag (10:00 – 20:00 uur) en op zaterdag van 10:00 – 18:00 uur.

Amstelveen Beauty Center

Openingstijden
Ma t/m vr: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: op afspraak

Adres
Bouwerij 10
1185 XX Amstelveen

Telefoonnummer
06 21424750

Email
info@amstelveenbeautycenter.nl

Website
Amstelveen Beauty Center Website


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven