service=1073 template=2 cached=1:600

Duikteam Nemo SCA

Duikteam Nemo uit Amstelveen bestaat al sinds 1969. We hebben een clubhuis aan de Ouderkerkerlaan 15, en trainen elke zondagochtend van 8:00 tot 10:00 uur in het zwembad De Meerkamp aan de Van der Hooplaan. We hebben op dit ogenblik zo’n honderd leden, waaronder een aantal gecertificeerde instructeurs. Die geven opleidingen aan iedereen die een duikbrevet wil halen. Dat kunnen volwassenen zijn, maar ook jongeren.

Als duiker moet je ook goed kunnen snorkelen. Daar is binnen onze club dan ook veel aandacht voor.

CURSUS SNORKELEN

Duikteam Nemo organiseert voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar een cursus snorkelen van vier lessen. In deze cursus word je geleerd om met je snorkeluitrusting om te gaan, en hoe je je in het water moet bewegen. Daarnaast leer je letten op je eigen én andermans veiligheid tijdens het snorkelen.

Als je zélf al een snorkeluitrusting (duikbril, snorkel en zwemvinnen) hebt, neem je die mee. Duikteam Nemo heeft anders een (beperkt) aantal snorkeluitrustingen beschikbaar die je kunt lenen.

Uiteraard verwachten we dat je kunt zwemmen (een zwemdiploma A zou mooi zijn). Daarnaast willen we graag dat minimaal één van je ouders aanwezig is.

De cursus snorkelen is op de volgende data 24 maart, 31 maart, 7 april en 14 april vanaf 8.30 tot 9:45 uur. Met de Sport en Cultuurkaart betaalt u maar €10 cursusgeld

Locatie Cursus Snorkelen:
Zwembad De Meerkamp
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen

INTRODUCTIEDUIK

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan kun je je bij Duikteam Nemo opgeven voor een introductieduik. Dit kan op elke zondagochtend worden afgesproken dat Nemo in De Meerkamp traint (dus niet tijdens feestdagen, de zomer- en de kerstvakantie).
De introductieduik duurt van 8:30 tot 9:45 uur. Je krijgt een korte mondelinge uitleg over wat je kunt verwachten, zoals het gebruik van de persluchtapparatuur en de manier waarop je onder water zwemt. Daarna ga je met één van de instructeurs in het zwembad onderwater zwemmen.

Als je zélf al een snorkeluitrusting (duikbril, snorkel en zwemvinnen) hebt, neem je die mee. Duikteam Nemo heeft anders een (beperkt) aantal snorkeluitrustingen beschikbaar die je kunt lenen.  

Uiteraard verwachten we dat je kunt zwemmen (een zwemdiploma A zou mooi zijn). Daarnaast willen we graag dat minimaal één van je ouders aanwezig is. Na de duik gaan we naar ons clubhuis aan de Ouderkerkerlaan, waar je getrakteerd wordt op iets te eten en te drinken. Als je dat wilt, kunnen we ook nog iets vertellen over hoe het op onze club reilt en zeilt. Misschien wil je daarna wel lid worden van de club!

Locatie Introductieduik:
Zwembad De Meerkamp
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen

Sport & Cultuur Amstelveen

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen kosten de cursus Snorkelen maar € 10,-. Dit bedrag moet vóór aanvang worden voldaan. En vergeet natuurlijk niet je Sport & Cultuur Amstelveen mee te nemen!

Duikteam Nemo

Openingstijden
Vrijdag 20:00 – 23:00 uur
Zondag 10:00 – 12:00 uur

Adres
Ouderkerkerklaan 15
1185 AB Amstelveen

Telefoonnummer
020-6402785

Email
[email protected]

Website
Duikteam Nemo SCA Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven