service=162 template=2 cached=1:600

Kids In The Mix

De leukste maandelijkse disco van Amstelveen en Uithoorn is weer terug en wordt gehouden in Wijkcentrum Westend en in De Scheg in Uithoorn. De disco in de Westend zal elke 3e vrijdag van de maand zijn. In de Scheg in Uithoorn is elke 2e zaterdag van de maand. Het feest wordt georganiseerd door Kids in the Mix en de BIG. 

Er is een minidisco (4 t/m 7 jaar) van 16:00 tot 17:30 uur en een kinderdisco (8 t/m 12 jaar) van 19:00 tot 21:30 uur. Tijdens de minidisco mogen de ouders er uiteraard bij blijven! Het thema is elke editie weer anders wat het extra leuk maakt om lekker gek te doen op al die leuke tracks van dj Edwin. Ook kunnen de kinderen zich tegen een kleine vergoeding laten schminken of een glittertattoo laten zetten.Het 1e bekertje limonade is gratis en uiteraard wordt er rekening gehouden met lage horeca prijzen voor de limonade en de snoep.

Like Kids In The Mix op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Op Facebook worden ook regelmatig gratis vip-kaartjes verloot.

Check de website van Kids in the Mix via www.kidsinthemix.nl en zie leuke foto’s, nieuwtjes en overige informatie. 

Kids in the Mix bestaat volledig uit vrijwilligers, uiteraard kan Kids in the Mix altijd vrijwilligers gebruiken. Mocht u het leuk vinden om te helpen in de organisatie van A tot Z, neemt dan contact op met Kids in the Mix via  [email protected], via Facebook of telefoon 06 5596 4781. Want zonder de hulp van vrijwilligers is dit te leuke uitje voor de kids helaas niet mogelijk.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met een lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen krijg je gratis toegang tot de disco! Je hoeft alleen je kaart mee te nemen en te laten scannen bij de ingang. 

Geen lidmaatschap van SCA? Kaartjes zijn te koop in de voorverkoop voor € 3,50 of aan de deur voor € 4,-. VIP kaartje zijn te bestellen via de website: www.kidsinthemix.nl

Kids In The Mix

Openingstijden

Adres
Wijkcentrum Westend Amstelveen

De Scheg Uithoorn

Telefoonnummer
06 55964781

Email
[email protected]

Website
Kids In The Mix Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven