service=186 template=2 cached=1:600

Treville Schermen

De naam van Schermschool Tréville is vernoemd naar Jean-Armand du Peyrer, graaf van Tréville, kapitein van de drie musketiers. Het is een vereniging die tot doel heeft de schermsport in de omgeving Amstelveen in de breedte te promoten. De Schermschool is opgericht door Pascal Kenter en heeft drie trainingslocaties in Amstelveen, Amsterdam en Uithoorn. De vereniging is sportvereniging van het jaar 2014 in Amstelveen geworden. Zij zijn zeer actief met het promoten van de schermsport op basisscholen. Afgelopen jaren hebben zeker 700 kinderen kennis gemaakt met schermen.

Schermen is een sport waar veel bij komt kijken namelijk snelheid, reactievermogen en strategisch inzicht. Vanwege de veiligheid wordt er geschermd in complete uitrustig, schermvest, masker, handschoenen en floret. Deze hoeft niet zelf aangeschaft te worden, want de outfit van de vereniging kan worden gebruikt.
Je zou het misschien niet meteen denken, maar kinderen pakken het schermen erg snel op en kunnen na een paar lessen al een wedstrijdje doen. Schermen is geschikt voor elke leeftijd. De jongste schermer bij Tréville is pas zes jaar en de oudste zestig.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang tot de schermlessen gratis.

Treville Schermen

Openingstijden

Adres
Pascal Kenter
Korenbloem 80
1422 KS Uithoorn

Telefoonnummer
0297 566865

Email
[email protected]

Website
Treville Schermen Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven