service=179 template=2 cached=1:600

Scouting Hedera

Scouting Hedera is een scoutinggroep van ongeveer 100 leden. Elke week komen onze leden bij elkaar op ons clubhuis aan de startbaan in Amstelveen. Onze groep is in 1996 ontstaan uit twee verschillende scoutinggroepen. De Jac. P. Thijsse, een jongensgroep en de Amestella, een meisjesgroep. Beide waren gevestigd in Amstelveen Noord in het park de Braak. In dat jaar zijn deze groepen gefuseerd en zo ontstond Scouting Hedera.

Een scoutinggroep die sindsdien vol enthousiasme het scoutingspel speelt. Ieder weekend staat de leiding klaar om de kinderen een leuke vrijetijdsbesteding te bezorgen. Ieder kind komt terecht in een speltak waar hij/zij met eigen leeftijdsgenootjes het scouting spel speelt. Iedere speltak speelt in een eigen thema en heeft een aan de leeftijd aangepast programma. Verder heeft iedere speltak zijn eigen leidingteam. Bij scouting krijgen de kinderen spelenderwijs veel te maken met samenwerking, zelfstandigheid en omgaan met elkaar binnen een groep.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang tot de scouting lessen gratis. Op dit moment is er geen aanbod.

Scouting Hedera

Openingstijden

Adres
Zetterij 14
1185 ZZ Amstelveen

Telefoonnummer

Email
info@scoutinghedera.nl

Website
Scouting Hedera Website


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven