service=184 template=2 cached=1:600

Sportkidsclub

Sportkidsclub organiseert sport- en bewegingsactiviteiten die passen in de belevingswereld van kinderen. De club is bedoeld voor jongens en meisjes van 1,5 tot 14 jaar.

Het leren van nieuwe bewegingsvormen zal met vallen en opstaan gebeuren. Doordat plezier voorop staat, zullen vaardigheden onbewust aangeleerd worden.

Free-running

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Denk bijvoorbeeld aan muren, daken en railings, op grote hoogte of bijzondere lokaties.

Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. De obstakels die je tekenkomt worden uitdagingen en zo leer je steeds beter freerunnen. Het is de bedoelding dat je met vloeiende bewegingen beheersing krijgt over het bewegen in je omgeving, dit kan door verschillende trucs en mooie salto’s.

Bij de Sportkidsclub wordt het free runnen in de gymzaal gedaan en wordt gebruik gemaakt van allerlei materialen zoals kasten, trampolines, muren, trapezes etc.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen krijg je bij de Sportkidsclub 1 les gratis bij het aanschaffen van een 8- rittenkaart. Aanmelden kan via [email protected].

Sportkidsclub

Openingstijden

Adres
Punter 150
1186 RJ Amstelveen

Telefoonnummer
06 81712664

Email
[email protected]

Website
Sportkidsclub Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven