service=181 template=2 cached=1:600

Stichting Budokan Korzelius

De stichting Budokan Korzelius is opgericht door bestuursvoorzitter Dirk Klok. Sensei Jaap Korzelius is binnen Europa één van de hoogst gegradeerde Shihan. Hij is in het bezit van de volgende Dangraden: 10de Dan Tai Jitsu, 8ste Dan Nihon jiujitsu, 8ste Dan Karate en 8ste Dan Judo. Hij verzorgt vooral de karatelessen. Jan Braat (instructor martial arts en 2e dan ju-jitsu)

Vechtsport voor kinderen is goed voor het zelfvertrouwen en versterkt de mentale weerbaarheid. Daarnaast is het goed voor de conditie, motoriek en sociale contacten.

KARATE
Karate versterkt de lichaamsbeheersing de motoriek en de coördinatie. Daarnaast leert karate je dat je respect hebt voor elkaar én rekening houdt met een ander.

Door het beoefenen van karate leren kinderen zichzelf te verdedigen en dat bevordert het zelfvertrouwen. Ook kunnen de kinderen zich goed uitleven, want de karateles bestaat uit veel variatie van spelletjes, oefenvormen en beweging.

JUDO
Judo werd door Jigoro Kano (1860-1938) ontwikkeld. Judo is een sport voor iedereen. Een judoka gebruikt de kracht van zijn tegenstander om deze te overmeesteren. Door judo leer je positief omgaan met agressie. Judo is bovendien beschaafd. Judo is vooral voor fysieke en sociale vorming een ideale sport. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

DE LES
De les is speels van opzet, niet competitief, waarbij een beroep gedaan wordt op het reactie- en concentratievermogen van het kind. Hij of zij leert spelenderwijs de technieken aan, waarbij het vooral gaat om het plezier en sociale contact met elkaar.

De les heeft een vaste structuur. Voordat de les van start gaat kunnen de leerlingen vrij spelen, hiervoor zijn diverse attributen beschikbaar.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met je KIDS lidmaatschap kan je onbeperkt meedoen aan de lessen bij Budokan Korzelius. Bekijk de KIDS agenda voor het actuele aanbod. 

Stichting Budokan Korzelius

Openingstijden

Adres
Fitgebouwtje aan de Appellaan 6

Telefoonnummer
06-29532368

Email
[email protected]

Website
Stichting Budokan Korzelius Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven