service=187 template=2 cached=1:600

The Voice Factory

Zangschool ‘The Voice Factory’ is in 2012 opgericht door zangeres en zangcoach Joke van der Hoek. In no time is ‘The Voice Factory’ uitgegroeid tot een toonaangevende zangschool in Amstelveen en uitgebreid met zangcoach Debbie Smit. Met hun inspirerende visie, praktijkervaring en liefde voor het vak hebben de docenten vele leerlingen gestimuleerd hun angst aan de kant te zetten en hun talent te ontplooien. Er worden lessen gegeven aan leerlingen van alle leeftijden, in zowel privé als groepsverband.

De groepslessen worden gegeven in leeftijdsgebonden groepjes waarin we samenwerken aan het gebruiken van de juiste techniek, samenzang en performance. Dit alles met popmuziek als basis. Het lesseizoen wordt afgesloten met een spetterende eindshow! Is zingen ook jouw passie en wil je dit op de juiste manier ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor het volgende blok dat wij aanbieden.

Zangschool The Voice Factory is: De plek waar passie & talent voor muziek samenkomen!

Agenda

Woensdag 14.15-15.00 uur – 6 t/m 8 jaar @ OBS de pioniers, Orion 11, Amstelveen
Woensdag 15.00-15.45 uur – 9 t/m 12 jaar @ OBS de pioniers, Orion 11, Amstelveen
Woensdag 18:00-19:00 uur – 12 t/m 18 jaar @ P60 Stadsplein 110a, Amstelveen
 

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen mag je gratis 3 proeflessen volgen. Zo ervaar je echt of zingen ook iets voor jou is.

The Voice Factory

Openingstijden

Adres
De Pionier
Orion 11-13
1188 AM Amstelveen

P60
Stadsplein 110a
1181 ZM Amstelveen

Muziekcentrum LogBlock
Kierkegaardstraat 58
1185 AH Amstelveen

Telefoonnummer
06 48428039

Email
info@thevoicefactory.nl

Website
The Voice Factory Website


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven