service=188 template=2 cached=1:600

Volleybal Instituut Amstelveen

De laatste jaren is hard gewerkt aan het Volleybal Instituut Amstelveen (VIA). Deze school bestaat uit meerdere opgebouwde lagen. De breedtesport is het fundament voor het neerzetten van een volleybalschool die de basisopleiding verzorgt en ook talenten scout.

De volleybalschool is laagdrempelig en staat open voor kinderen uit Amstelveen maar ook uit naburige gemeentes. Zo willen wij het volleybal promoten en jeugd onder deskundige begeleiding de kans bieden om via de volleyschool goed te leren volleyballen.

Daar is in de zomermaanden de mogelijkheid bij gekomen om onder gekwalificeerde trainers te beachvolleyballen. Bij de VIA is het dus mogelijk om een jaar lang te trainen!

We zijn met de Volleybalschool afgelopen jaren op een onafhankelijke en spontane manier met steun van het Sportbedrijf Amstelveen gestart. En het is een succes gebleken. We hebben de nodige stappen gezet op het vlak van medische begeleiding en opleiding van trainers. Dit succes blijkt uit de volle groepen op zondag. Zelfs zo vol dat we afgelopen jaar naar 6 groepen gegroeid zijn. Circa 80 kinderen trainen vrijwel elke zondag in Amstelveen.

Benieuwd naar volleybal? Doe mee met onze instuiftraining op zondag! 

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang gratis. 

Volleybal Instituut Amstelveen

Openingstijden

Adres

Telefoonnummer
088 858 51 05

Email
[email protected]

Website
Volleybal Instituut Amstelveen Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven