service=999 template=2 cached=1:600

SCA Zwembad de Meerkamp Amstelveen

.     

RESERVEREN ZWEMBAD DE MEERKAMP

Vanwege het coronavirus en dus voor jouw eigen veiligheid mag er alleen gezwommen worden op reservering in bepaalde tijdvakken. Ook met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is reserveren verplicht. Zonder reservering wordt je de entree tot het zwembad geweigerd. Reserveren voor vrij zwemmen in zwembad de Meerkamp kan hier: www.meerkamp.nl/recreatiefzwemmen/

OVER ZWEMBAD DE MEERKAMP

De Meerkamp: een vriendelijk, veelzijdig zwem- en recreatiebad. Ons complex bestaat uit vier binnenbaden met veel recreatieve voorzieningen en twee buitenbaden met een speelweide.

De Meerkamp voor jong en oud!
In zwembad De Meerkamp leren wij zowel onze jonge gasten als volwassenen zwemmen. 

Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen de bassins in onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder in badkleding. Deze begeleider is natuurlijk zelf wel in het bezit van minimaal het zwemdiploma A.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen kun je van maandag t/m zaterdag gratis vrij zwemmen. Op zondag is de Sport & Cultuur Amstevelveen niet geldig. 

Zwembad de Meerkamp

Openingstijden
Vanwege het coronavirus zijn er aangepaste openingstijden en wordt er alleen op reservering gezwommen.
Zie: meerkamp.nl/openingstijden voor de actuele openingstijden. Deze willen tijdens vakanties en evenementen nogal eens wijzigen.

Adres
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen

Telefoonnummer
088 858 51 85

Email
[email protected]

Website
SCA Zwembad de Meerkamp Amstelveen Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven