service=153 template=2 cached=1:600

Zwemvereniging De Snippen

De Snippen is een zwem- en waterpolovereniging waarvan de activiteiten plaatsvinden in het zowel het bad van Zwembad de Meerkamp in Amstelveen, het Ronald McDonald Centre in Amsterdam en het Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel. Naast het Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel heeft de Snippen haar eigen clubhuis, waar verschillende activiteiten plaatsvinden.

Bij De Snippen kun je terecht voor zwemles voor je zwem ABC (helaas nog niet via Sport & Cultuur Amstelveen), maar ook voor zwemles voor de Snippenbrevetten. Wil je na het halen van het zwem ABC blijven zwemmen? Dan is deelname aan de lessen voor de Snippenbrevetten zeker een goed plan. Verbeteren van de zwemslagen, maar ook ‘reddend zwemmen’, en andere technieken die je goed kunt gebruiken bij waterpolo (bijvoorbeeld balvaardigheid) en plankspringen.

Zodra je je (A- &) B-diploma hebt en tenminste 6 jaar bent mag je meedoen met waterpolo. Dit kan zelfs gratis als je in bezit bent van een SCA!

BREVETZWEMMEN

Brevetzwemmen is voor KIDS van groep 4 t/m 8 en voor TEENS van klas 1 t/m 3 van het voortgezet onderwijs. Natuurlijk moet je wel in het bezit zijn van een SCA lidmaatschap.

Brevetzwemmen is bedoeld om na het behalen van je zwemdiploma ABC, je zwemvaardigheid nog verder te ontwikkelen en om nieuwe zwemslagen te leren. De kids gaan aan de slag met nieuwe zwemslagen, slagverbetering, duikplank, reddend zwemmen, balvaardigheid en snorkelen.

Het is belangrijk in het bezit te zijn van zwemdiploma A, B en C. Mocht je meer diploma’s hebben, dan kan je dit aangeven in het inschrijfformulier.

Locatie brevetzwemmen:
Zwembad De Meerkamp
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen 

INTRODUCTIE LESSEN ZWEMDIPLOMA C

Heb je een poosje geleden je A en B-diploma gehaald en denk je erover om je C-diploma te gaan halen? Dan kun je bij De Snippen 4 introductielessen volgen waarbij je een groot aantal vaardigheden beoefent die bij het C-diploma van belang zijn. Na de introductielessen kan je natuurlijk ook je C-diploma behalen bij De Snippen. De introductielessen zijn voor de kids van groep 1 t/m 8. Het is belangrijk in het bezit te zijn van zwemdiploma A en B.

Locatie Introductielessen:
Zwembad De Meerkamp
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen 

Sport & Cultuur Amstelveen

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang gratis.

Het Brevetzwemmen en de introductielessen zwemdiploma C zijn op 4,11, 18 en 25 november.

Zwemvereniging De Snippen

Openingstijden

Adres
Zwembad de Meerkamp
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen

Telefoonnummer

Email
[email protected]

Website
Zwemvereniging De Snippen Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven