service=102 template=2 cached=1:20

Schermschool KLM

Op 31 juli 1959 werd, door een paar enthousiaste KLM-ers, de KLM schermvereniging opgericht. Dat deze vereniging uitgroeide tot een gerenommeerde club blijkt wel uit de verworven bekendheid bij ‘schermend Nederland’. Niet alleen op wedstrijdgebied werd naam gemaakt ook organisatorisch en propgandistisch heeft de KLM sv getracht de schermsport te steunen.

Een en ander resulteerde in functies binnen het bestuur van de Nederlandse schermbond, assistentie bij Nationale- en Internationale wedstrijden, demonstraties en optredens in films door leden. INmiddels tot zelfs ereleden van de Nationale Schermbond.

Al vanaf de oprichting is de maandagavond de vaste trainingsavond steeds onder leiding van een erkende Maitre. (trainer)

De KLM schermvereniging is er voor iedereen; jong, oud, KLM-er/ster of geen KLM-er/ster.

Sport & Cultuur Amstelveen

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang tot 4 proeflessen gratis. 

Openingstijden

Adres
Bovenkerkerweg 81
1187 XC Amstelveen

Telefoonnummer
0297 566 865

Email
henk.kenter@hetnet.nl

Website
Schermschool KLM Website


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven