service=191 template=2 cached=1:600

Sportcentrum VU

Universitair Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar, wil het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren. Dat doen we inmiddels al bijna een halve eeuw lang.
Universitair Sportcentrum VU is vanwege de binding met de Vrije Universiteit een plek waar natuurlijk veel VU-studenten en VU-medewerkers sporten. Maar een groot deel van ons ledenbestand bestaat ook uit mensen die geen directe binding hebben met de universiteit.

Om die onvergetelijke ervaringen te realiseren staan bij ons de volgende waarden centraal: kwaliteit, aandacht, kennis en plezier. Wij willen de allerbeste kwaliteit en begeleiding bieden, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn we hier ook toe in staat. Zo begeleiden we met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die 2 keer per week fitnesst, als de roeiers die mikken op olympisch goud in 2020. Onze docenten begrijpen perfect dat elke prestatie een doorbraak is en dat elke doorbraak voor ieder persoon verschillend is.

Momenteel bieden wij meer dan 30 verschillende sporten aan, van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot boksen. Ons sportcentrum staat aan de vooravond van een grote uitbreiding en groeit van 2.900m2 naar ruim 6.200m2. Maar ondanks die groei vinden we het belangrijk dat het echte clubgevoel blijft bestaan, een ultramodern en multifunctioneel maar tegelijkertijd sociaal en gezellig sportcentrum waar nieuwe kampioenen geboren worden en onvergetelijke ervaringen worden gerealiseerd.

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met het Teens lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is de toegang tot Sportcentrum VU gratis. Vooraf reserveren is verplicht, dus je kan zo binnen wandelen. Laat bij binnenkomst je Sport & Cultuurkaart scannen en you are ready to go!

Alle lessen zijn vanaf 16 jaar, er kan bij entree om je ID-kaart, paspoort of rijbewijs worden gevraagd voor eventuele leeftijds -en identiteitscontrole. Je kan deelnemen aan verschillende activiteiten, waarbij je moet denken aan fitness, groepslessen (aerobiclessen) en de vechtsportlessen. Houd de actuele TEENS agenda in de gaten voor het aanbod en eventuele wijzigingen. 

Met feestdagen en in de zomermaanden tijden onder voorbehoud, check daarom eerst sportcentrumvu.nl zodat je niet voor een dichte deur staat!

 

Sportcentrum VU

Openingstijden
Maandag – vrijdag: 08.00 – 23.00 uur (de fitnessruimte is open tot 23.15)
Zaterdag – zondag: 10.00 – 18.00 uur

Adres
Locatie Uilenstede (hoofdvestiging)
Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen

Telefoonnummer
020 598 5090

Email

Website
Sportcentrum VU Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven