service=1341 template=2 cached=1:600

Tennisschool Andy van Rijn

Inchrijven verplicht 

Over de partner
Tennisschool Andy van Rijn geeft in samenwerking met tennisclub DVH Tennisles aan de jeugd van Amstelveen. Met je Sport en Cultuurkaart Amstelveen ben je welkom om deel te nemen aan deze tennislessen. De kinderen leren spelenderwijs successen te beleven, contacten op te doen, sportiviteit te tonen en plezier te maken op een tennisveld. Spelplezier, spelbeleving, het bewegen, en de sociale interactie staan bij de tennislessen centraal.

Materiaal
Andy van Rijn stelt tennisrackets beschikbaar, je moet alleen zelf je schoenen meenemen (gewone gympen of sportschoenen).

Je Sport en Cultuurkaart agenda bij Andy van Rijn
Momenteel zijn er geen lessen vanwege de winterstop en de coronamaatregelen

      Sport & Cultuurkaart Amstelveen Tennis

 

Tennisschool Andy van Rijn

Openingstijden
Zie de agenda voor de tennislessen

Adres
Bovenkerkerweg 81
1187 XC Amstelveen

Telefoonnummer
06 5585 7037

Email
[email protected]

Website
Tennisschool Andy van Rijn Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven