service=1003 template=2 cached=1:600

This is Soul

Inline skaten heeft een lage instapdrempel. Uit ervaring is dan ook gebleken dat iedereen binnen één skateles van This is Soul aanzienlijke vorderingen kan maken. Dit is waarom elke les van This is Soul uw skatevaardigheid zal verhogen. Skaten is een leuke en intensieve ervaring en honderden mensen zijn u met plezier voorgegaan.

Door in stappen naar een truc toe te werken, verminder je de kans dat je voor verrassingen komt te staan. Met skaten is het echter onvermijdelijk dat je valt. Dit is helemaal niet erg zolang je deze val gecontroleerd op kunt vangen. Daarom is dit het eerste punt wat in een les van stuntskate aandacht zal krijgen. Op deze manier bouw je zelfvertrouwen op en zal je skatevaardigheid aanzienlijk groeien.

Naast deze aandacht voor veiligheid ben je er zelf toe verplicht tijdens de les een helm, kniebescherming, en polsbescherming te dragen. Deze bescherming kan op aanvraag gekocht of gehuurd worden bij de leraar. Neem zelf dus je skates en bescherming mee of mail naar: [email protected] als je skates en/of bescherming wilt huren. 

De skatelessen vinden plaats in het Skatepark Amstelveen, Max Havelaarlaan 431.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang gratis. 

This is Soul (Stunt Skate)

Openingstijden

Adres
Skatepark Amstelveen
Max Havelaarlaan 431
1183 LS Amstelveen

Telefoonnummer
06 1888 7593

Email
[email protected]

Website
This is Soul Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven