Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op 13, 14 en 15 augustus bij SV Rap in Amstelveen. Krijg drie dagen lang training van gediplomeerde Jonger Oranje trainers, doe mee aan allerlei gave skill games en maak nieuwe vrienden!

Tijdens het Jonger Oranje Zomerkamp gaan onze trainers er alles aan doen om jou de leukste dagen van je zomervakantie te bezorgen. Iedere dag is er een gevarieerd programma, waarin alle aspecten van het voetbal naar voren komen. Het Jonger Oranje Zomerkamp begint iedere dag om 10:00 uur en is om 15:00 uur weer afgelopen. Ouders en ander publiek zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken!

Het programma ziet er voor alle dagen als volgt uit:

09.45 uur – Aanmelden op het complex van SV Rap
10.00 uur – Start training en skill games
12.00 uur – Pauze (inclusief compleet verzorgde lunch)
13.00 uur – Hervatting training en skill games
15.00 uur – Einde dag

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen krijg je €50,- voordeel op het voetbal kamp. Bij de speciale actieprijs voor de Sport & Cultuurkaart Amstelveen van 99,95* euro zit het volgende inbegrepen:

  • Drie dagen lang training onder leiding van gediplomeerde Jonger Oranje trainers
  • Compleet verzorgde lunch en drinken tussendoor
  • Een Jonger Oranje certificaat na afloop
  • Gave skill games (o.a. het meten van je schotkracht)

*Leden van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen betalen slechts €99,95 door te mailen naar [email protected].

“ZIN OM HET LEUKSTE VOETBALKAMP VAN DEZE ZOMER TE BELEVEN? MELD JE HIER AAN VOOR HET JONGER ORANJE ZOMERKAMP!

Zomersportweken

LEES MEER

De Beweegbus gaat weer de wijken in!

De Beweegbus gaat weer de wijken in! Tussen 1 en 19 juni kunnen kinderen weer buitenspelen met (beperkte!) materialen van…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven