Winterstop Play to Grow & Andy van Rijn

Vanwege de winterkou, kerst en ook oud&nieuw is er komende periode geen les bij Play 2 Grow en Tennisschool Andy van Rijn. Voor Play 2 Grow heeft dit te maken met het feit dat buiten voetballen met deze kou slecht is voor de spieren en het natuurlijk een erg drukke periode is. Voor Andy van Rijn geldt ook dat het een drukke periode is en dat er vanwege de winter drukte weinig mogelijkheden zijn om een tennisbaan te reserveren.

Tennisschool Andy van Rijn heeft weer nieuwe lessen op 12 en 26 februari, 4 en 11 maart.

Play 2 Grow maakt binnenkort bekend wanneer het nieuwe rooster zich zal hervatten.

Bedankt voor jullie begrip.

-Team Sport & Cultuurkaart Amstelveen

HOE MAAK JE SLIJM?

Hoe maak je Slijm? Het is een rage op het moment, slijm maken! Facebook en Instagram staan er vol mee.…
LEES MEER

Nieuw ontwerp Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Nieuw ontwerp Sport & Cultuurkaart Amstelveen Afgelopen periode zijn we bezig geweest met het ontwerpen van een nieuwe Sport &…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven