“EEN MAAND LANG GRATIS GEBRUIK VAN SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN NA HET HALEN VAN JE ZWEMDIPLOMA A”

22 November 2019 – SPORT & CULTUURKAART Amstelveen is begonnen met een actie voor kinderen die hun zwemdiploma A hebben behaald bij zwembad de Meerkamp te Amstelveen. Na het afzwemmen is het voor je kind vaak tijd om een andere activiteit te vinden, maar welke sport- of cultuuractiviteit past nou echt bij hem/haar? Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is die zoektocht veel makkelijker vanwege de diversiteit in het aanbod en het feit dat je nergens aan vast zit.

Bij het behalen van het diploma krijg je een formulier met persoonlijke code die je kan verzilveren op onze website (klik hier). Bij het verzilveren kan je zelf de maand van ingangsdatum kiezen. Na de aanvraag krijg je binnen +/- 5 werkdagen je thuis opgestuurd en kan je beginnen met een maand lang ontdekken van je sport- of cultuurpassie. Na deze gratis maand vervalt je lidmaatschap automatisch. Is je kind nog niet klaar met sporten, dansen of muziek spelen? Geen probleem! Je kan gemakkelijk het lidmaatschap voortzetten voor €10,- per maand door contact met ons op te nemen en hoef je niet meer de gebruikelijke €15,- inschrijfgeld te betalen: die krijg je ook van ons cadeau :-).

Voor het actuele aanbod van de kan je een kijkje nemen in de actuele Sport en Cultuurkaart Agenda.

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus… waar wacht je op?

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven