About the organisation

De doelstelling van de taekwondoschool Chung Do Kwan zegt het eigenlijk al: “Hard werken aan jezelf zodat je voldaan naar huis zult gaan, maar wel met een glimlach en een goed gevoel”. De taekwondoschool leert je kinderen de kunst van zelfverdediging en –beheersing, maar wel op een ongedwongen en plezierige manier. De school biedt uiteenlopende mogelijkheden voor jong en oud in het breedste zin van het woord. Zo bieden zij niet alleen lessen voor de allerjongsten van slechts 4 jaar oud, maar ook lessen speciaal gericht op de levensgenieters vanaf 55+.

WELKE LESSEN ZIJN ER BESCHIKBAAR?
De taekwondoschool kent een breed aanbod aan zelfverdedigingslessen. Denk hierbij aan: taekwondo, Korean Kickboxing en Kummooyeh (dit is Koreaans zwaardvechten en boogschieten). ‘Geconcentreerd trainen’ en ‘er voor willen gaan’ zijn termen die deze lessen kenmerken. Maar uiteraard mag het gezamenlijk plezier tijdens deze lessen niet ontbreken!

Daarnaast verzorgen zij ook clinics en doelgroeptrainingen op locatie, denk hierbij aan eenmalige clinics en/of terugkerende weerbaarheidslessen in de vorm van een cursus en/of samenwerkingsverband.

Find out less

Map

Social

arrow

Courses by Chung Do Kwan

Kleine krijgers zelfverdedigingssport