SENIOR FIT

Course type
Grouplesson
location
See offers
Ages
65 - 99
From
€ 0,00
Levels
No experience needed
Categories

De ultieme combinatieles die begint in onze ruime zaal en na een energiek half uur verdergaat in de fitnessruimte. Deze bruisende les is ontworpen om senioren een boost te geven op het gebied van conditie, stabiliteit, mobiliteit en kracht. Het is dé sleutel tot het behoud van een levendige levensstijl en het verleggen van grenzen, ongeacht de leeftijd.

Het belang van beweging voor senioren kan niet genoeg benadrukt worden. Door regelmatig actief te blijven, kunnen ze niet alleen het risico op chronische aandoeningen zoals hartziekten, diabetes en osteoporose verminderen, maar ook het lichaam en de geest versterken. Met SENIOR FIT kunnen ze hun spieren versterken, botten gezond houden en stress verminderen. Het resultaat? Een sprankelend gevoel van welzijn en levenslust.

Blessureherstel is ook een integraal onderdeel van deze les, waarbij een veilige en effectieve omgeving wordt geboden om deelnemers te helpen hun fitnessdoelen te bereiken zonder zich zorgen te hoeven maken over mogelijke beperkingen. Na de les is er ook tijd om te ontspannen en te socializen onder het genot van een heerlijk kopje koffie, waardoor niet alleen het lichaam maar ook de geest wordt gevoed. Voel de kracht van beweging en de vreugde van gemeenschap bij SENIOR FIT!

Rooster en beschikbaarheid
Onze SENIOR FIT lessen zijn populair. Neem van te voren contact met ons op voor de exacte beschikbaarheid, het lesrooster staat vermeld op deze site.. Wil je een proefles volgen? Dan vernemen wij dit graag, stuur ons dan een bericht via de berichten service.

Find out less

Schedule options

Offers

SeniorFIT 2023-2024

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Duration lessons (in minutes)
60
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Address
Acacialaan 18, 1185 RE, Amstelveen

Lidmaatschap per kwartaal (1 keer per week)

Frequency
12
Price
Reguliere prijs: €97.50
Book now

Proefles SeniorFIT

Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €0.00
Book now

Map

Comparable courses

arrow