ATILIM KIDS WingTsun 6 to 12

Course type
Grouplesson
location
See offers
Ages
6 - 12
From
€ 0,00
Levels
No experience needed

Waarom WingTsun:
Ouders zoeken het beste voor hun kinderen om hen voor te bereiden op de uitdagingen van het leven. Kinderen zijn de toekomst van het gezin. Elke investering in kinderen is een investering voor de toekomst van hen. Oefeningen in ATILIM WingTsun lessen helpen kinderen voor een gezonde fysieke groei en functionele kracht. De lessen vergroten de motorische vaardigheden van kinderen en verbeteren de coördinatievaardigheden. Verbeterde lichaamscoördinatie is een geweldige levenslange troef om hun leven te vergemakkelijken. ATILIM KIDS WingTsun

"ATILIM KIDS WingTsun" is de beste investering van gezinnen voor hun dierbaren met zijn op maat gemaakte curriculum met een prioriteit van fysieke, karakter- en mentale ontwikkeling. De weg naar succes en geluk gaat gepaard met vele tussenstops. Vallen, opstaan, vallen, opstaan. WingTsun leert kinderen dat fouten maken hoort bij het leven, maar dat je uit al je fouten juist de positieve kant ziet. WingTsun draagt dan ook bij in de strijd tegen obesitas, pesten, isolement en verslaving aan technologische apparaten.


Wat is WingTsun
WingTsun is een vechtkunst uit het zuidoosten van China. Het is een zuidelijke stijl uit de vechtsport kungfu waarin de nadruk ligt op korte en snelle bewegingen. De stijl vindt zijn oorsprong in een van de Shaolin-kloosters. Dit zijn de kloosters die oorspronkelijk uit China komen waar veel kungfu-stijlen werden beoefend. Wing Tsun gebruikt het gehele lichaam als wapen. Het wordt gezien als een zeer economisch, omdat er wordt gezocht naar een zo groot mogelijk effect met minimale inzet. Een belangrijke principe is het centerlijnprincipe, waarbij een zo kort mogelijk afstand naar de tegenstander wordt gezocht. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een gelijktijdige aanval en verdediging.

Wingstun met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen
Met het Kids lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen kun je 3 keer deelnemen aan de aangeboden activiteiten van ATILIM Nederland. Reserveren van te voren is verplicht en kan telefonisch via 06-39177666 of stuur een bericht. Het meenemen van je Sport & Cultuurkaart Amstelveen is altijd verplicht.

Find out less

Schedule options

Offers

ATILIM KIDS WingTsun 6 tm 12

Inschrijving gesloten
Duration lessons (in minutes)
75
Price
Reguliere prijs: €0.00
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels), Türk (Turks / Turkish)

Comparable courses

arrow