Taijiquan en Qigong

Course type
Grouplesson
location
See offers
Ages
16 - 99
From
€ 15,00
Levels
Beginner, Experienced, No experience needed

Ontdek de tijdloze kunst van Taijiquan en Qigong, een betoverende reis naar welzijn en innerlijke kracht! Deze Chinese bewegingskunsten, die zowel de gezondheid bevorderen als een diepgaande vechtkunst vertegenwoordigen, bieden een unieke ervaring voor mensen van 16 tot 90 jaar, afhankelijk je huidige conditie.

Taijiquan, beter bekend als Tai Chi, is een Chinese krijgskunst die zich kenmerkt door langzame, vloeiende bewegingen die gericht zijn op balans, stabiliteit en het bevorderen van energiestromen (Qi) door het lichaam. Qigong, een veelomvattende praktijk, omvat ademhalingsoefeningen, meditatie, fysieke bewegingen en houdingen, gericht op het verbeteren van gezondheid en het cultiveren van lichaamsenergie.

In onze lessen bieden we een harmonieuze mix van losse oefeningen en boeiende serieoefeningen, waaronder verfijnde vormen die de essentie van Taijiquan en Qigong belichamen. Stap voor stap ontwikkel je niet alleen fysieke flexibiliteit en kracht, maar ook innerlijke balans en kalmte.

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een gezonde levensstijl of een ervaren beoefenaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze lessen zijn ontworpen voor kleine groepen. Hier heerst een ongedwongen sfeer waarin je kunt groeien op je eigen tempo, met persoonlijke begeleiding en aandacht voor detail.

Daag jezelf uit en ontdek de vreugde van beweging en rust in Taijiquan en Qigong. Blijf fit, soepel en vol levensenergie, ongeacht je leeftijd. Schrijf je in en omarm een gezonde levensstijl die je niet alleen fysiek, maar ook mentaal verrijkt. Laat Taijiquan en Qigong je gids zijn op het pad naar welzijn!

Find out less

Schedule options

Offers

Lessen Taijiquan (Tai Chi) en Qigong woensdavond

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Duration lessons (in minutes)
90
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Address
Catharina van Clevepark 10, 1181AT, Amstelveen

enkele les

Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €15.00
Book now

Lessen Taijiquan (Tai Chi) Qigong vrijdagochtend

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Duration lessons (in minutes)
105
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Address
Weerdestein 1, 1083 GA, Amsterdam

1 les

Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €15.00
Book now

Map

Comparable courses

arrow