Capoeira

Course type
Grouplesson
location
See offers
Ages
16 - 99
From
€ 0,00
Levels
No experience needed
Categories

Capoeira, een Braziliaanse zelfverdedigingssport, combineert vechtkunst met muziek en acrobatiek. Het verbetert motorische vaardigheden en vergroot het zelfvertrouwen. Het is een misvatting dat lenigheid vereist is, aangezien iedereen capoeira kan leren.

Capoeira integreert elementen van traditionele vechtsporten met bewegingen uit disciplines zoals turnen en breakdance. Tijdens de training leer je hoe je kunt reageren op inkomende trappen. Moet je terugtrappen, ontwijken, blokkeren of incasseren? De acrobatische bewegingen worden zowel defensief als offensief ingezet. De opzwepende muziek vult de energie van de roda (capoeira kring) aan. Tijdens de les wordt er tevens gewerkt aan uithoudingsvermogen, spierkracht en flexibiliteit.

Voor de capoeira les bij Sportcentrum VU is comfortabele sportkleding essentieel. Zorg ook voor een drinkflesje en een handdoek, gezien het gebruik hiervan verplicht is tijdens alle groepslessen en in de fitnessruimte.

MET DE SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN
Met het lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is de toegang tot Sportcentrum VU gratis. Alle lessen zijn vanaf 16 jaar, er kan bij entree om je ID-kaart, paspoort of rijbewijs worden gevraagd voor eventuele leeftijds -en identiteitscontrole. Houd de actuele agenda in de gaten voor het aanbod en eventuele wijzigingen.

Schrijf je nu direct in voor een specifieke les of jouw bezoek aan onze fitness en kom langs. Laat bij binnenkomst je Sport & Cultuurkaart scannen en you are ready to go!

Find out less

Schedule options

Offers

Capoeira lessen 2023-2024

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Duration lessons (in minutes)
60
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Address
Uilenstede 100, 1183 AM, Amstelveen

Gratis deelname met de S&C kaart Amstelveen

Frequency
1
Price
Sport & Cultuurkaart TEENS: €0.00
Book now

Map

Comparable courses

arrow