Kickboksen

Course type
Grouplesson
location
See offers
Ages
16 - 99
From
€ 0,00
Levels
No experience needed, Beginner
Categories

Kickboksen is een volledige lichaamstraining die helpt bij het opbouwen van een aanzienlijke conditie. Bovendien vergroot het de lenigheid van de spieren en versterkt het je zelfvertrouwen. Vanwege het daadwerkelijke gevechtsaspect van deze sport, het volledige contact en de verschillende technieken van stoten en trappen, worden ook je reflexen en snelheid verbeterd. Een enorme bonus van deze vechtsport is dat niet alleen je conditie en kracht verbeteren, maar ook je kern automatisch wordt versterkt.

MET DE SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN
Met het lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is de toegang tot Sportcentrum VU gratis. Alle lessen zijn vanaf 16 jaar, er kan bij entree om je ID-kaart, paspoort of rijbewijs worden gevraagd voor eventuele leeftijds -en identiteitscontrole. Houd de actuele agenda in de gaten voor het aanbod en eventuele wijzigingen.

Schrijf je nu direct in voor een specifieke les of jouw bezoek aan onze fitness en kom langs. Laat bij binnenkomst je Sport & Cultuurkaart scannen en you are ready to go!

Find out less

Schedule options

Offers

Kickboksen rooster 2023 - 2024

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Duration lessons (in minutes)
60
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Address
Uilenstede 100, 1183 AM, Amstelveen

Gratis deelname met de S&C kaart Amstelveen

Frequency
1
Price
Sport & Cultuurkaart TEENS: €0.00
Book now

Map

Comparable courses

arrow