Zumba

Course type
Grouplesson
location
See offers
Ages
16 - 99
From
€ 0,00
Levels
No experience needed
Categories

Dans je fit met Zumba in Sportcentrum VU

Zumba is veel meer dan een standaard workout; terwijl je danst op een mix van hoge en lage intensiteitsbewegingen op opzwepende Zuid-Amerikaanse ritmes, zul je merken dat de lessen vermoeiend zijn. Het is niet alleen ontzettend leuk, maar ook enorm effectief.

Met Zumba, wat letterlijk 'snel bewegen en plezier hebben' betekent, dans je op levendige muziek en verbrand je tegelijkertijd flink wat calorieën. Van bachata tot salsa en van flamenco tot merengue, al deze vrolijke dansstijlen komen aan bod in deze feestelijke les. Geen ingewikkelde choreografie, dus het is geschikt voor iedereen die van een goede danssessie houdt, ongeacht je vaardigheidsniveau.

De Zumba-lessen bij Sportcentrum VU zijn bedoeld voor iedereen, ongeacht je niveau of lichaamsbouw. Elke sessie is ontworpen om mensen samen te brengen en te genieten van een swingende workout.

Voor Zumba is een goed humeur en een klein beetje ritmegevoel voldoende. Zorg wel voor comfortabele sportkleding en ondersteunende binnenschoenen. Neem ook een drinkflesje en een handdoek mee voor het zweten, aangezien het gebruik van een handdoek verplicht is tijdens alle groepslessen en in de fitnessruimte van Sportcentrum VU.

MET DE SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN
Met het lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is de toegang tot Sportcentrum VU gratis. Alle lessen zijn vanaf 16 jaar, er kan bij entree om je ID-kaart, paspoort of rijbewijs worden gevraagd voor eventuele leeftijds -en identiteitscontrole. Houd de actuele agenda in de gaten voor het aanbod en eventuele wijzigingen.

Schrijf je nu direct in voor een specifieke les of jouw bezoek aan onze fitness en kom langs. Laat bij binnenkomst je Sport & Cultuurkaart scannen en you are ready to go!

Find out less

Schedule options

Offers

Zumba rooster 2023- 2024

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Duration lessons (in minutes)
60
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Address
Uilenstede 100, 1183 AM, Amstelveen

Gratis deelname met de S&C kaart Amstelveen

Frequency
1
Price
Sport & Cultuurkaart TEENS: €0.00
Book now

Map

Comparable courses

arrow